Inloggen
Search
Over ons

Over ons

Independent Solar Solutions is een online webshop dat zich heeft gespecialiseerd in zonnepaneel-installaties op boten, campers en andere off-grid systemen.

Wij werken uitsluitend met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen in de markt. In onze webshop vindt u o.a. glaspanelen, laadregelaars, omvormers en accu's van het Nederlandse merk Victron. In verschillende prijsklassen bieden wij een ruime keuze aan semi-flexibele zonnepanelen van Europese merken SunBEAM System, Faraday Energy en Gioco Solutions. Al deze producten zijn CE gecertificeerd en hebben goede garanties waar u op kan terugvallen.

Daarnaast onderscheiden wij ons van concurrentie door uitgebreid advies en service. U krijgt bij ons de persoonlijke ondersteuning zoals u dat verwacht van de winkel bij u om de hoek. Dit betekent dat wij:

  • uitgebreid de tijd nemen voor al uw vragen
  • uitstekende garantievoorwaarden bieden op de producten
  • kabels voor u op maat maken en voorzien van connectoren, kabelogen, zekeringen en accuklemmen (op verzoek)
  • Nederlandstalige aansluitschema's bijleveren
  • altijd onze beloftes na komen

Op onze Facebook en Instagram pagina zijn foto's en video's van installatie's te vinden van klanten die eerder bij ons hebben besteld. Ook hebben we een YouTube kanaal waarop o.a. installatievideo's te zien zijn. Door ons te volgen op één van de sociale media kanalen blijft u op de hoogte van onze nieuwste producten en nieuwe toepassingen op boten en campers.

      

Op onze bedrijfspagina in Google leest u ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan en kan u ook zelf ook een recensie achterlaten als u dat zou willen. Wij stellen elke vorm van feedback zeer op prijs.

 

Tot slot bieden wij meer specifieke informatie voor zonnepanelen op boten op onze website zonnepanelenopdeboot.nl en voor installatievoorbeelden op campers kan u terecht op zonnepanelenopdecamper.nl .

              

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.